Preşedintele AUR George Simion a intervenit prin telefon în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, la România TV, pentru a comenta situaţia preţurilor la carburanţi, care a escaladat vertiginos în timpul serii de miercuri.

Preţurile la carburant şi-au continuat creşterea şi miercuri, astfel că în timpul serii, mulţi şoferi, speriaţi de o adevărată explozie a preţurilor în zilele viitoare, au format cozi de sute de maşini la pompele de alimentare. George Simion a calificat situaţia ca fiind una critică şi a propus măsuri drastice pentru stoparea unei crize profunde.

„Ne-au condus niste hoti! Ministrul Energiei este un hot! Sa meargă cineva in Mehedinti acum si sa faca poze la benzinariile sotiei lui Virgil Popescu. OMV Petrom vinde petrol românesc, 40% care se vinde este autohton si este vandut la 9 lei, 10 lei, bătaie de joc. Si ma intrbati de ce este hot, ca este su cine ii suporta?”, a spus George Simion.

Suntem solidari cu cauza românilor, avem probleme cu hoții, cum au marit pretul la pompa si cum castiga soția lui Virgil Popescu acum din aceasta specula ordinara. Si soția lui Dan Motreanu, şi a lui Dan Barna, ca si ea este angajata la OMV si baietii destepti. Nu toti de la aceste companii sunt hoti, doar rudele politicienilor, colegii mei.”, a spus George Simion, în exclusivitate, la România TV.

„Si mai trebuie făcut ceva, nu o sa le placa multora ca aud asta si o sa ma faca ceaușist. Oricum m-au facut in fel si chip, iar sunt cel care am spus de ani buni că Putin este un criminal. Sa va dau soluția: pe produsele noastre, ale subsolului si ale solului, ori impozitare corecta pe profit, ori naționalizare la companiile care opereaza cu resurse naturale si la companiile strategice, distribuitoare de energie”, a mai spus co-președintele AUR, George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *