Copreşedintele AUR George Simion a intervenit la România TV, pentru a răspunde afirmaţiilor lui Dacian Cioloş, care a susţinut că AUR ar trebui scos în afara legii.

George Simion îi acuză pe preşedintele USR şi pe parlamentarul Daniel Bulai că sunt cei care şi-au instigat urmăritorii să îi atace pe membrii AUR, lucru care a dus la atacul cu cerneală asupra sa de la Iaşi.

„Domnul Ciolos nu mai are ce sa faca si se ia de AUR. Ca suntem extremisti, ca trebuie sa fim scosi in afara legii, ca de ce ne luam de UM-urile din presa…Pentru ca atunci cand ai o stire nu spui partidul extremist, ci spui stirea si lasi romanii sa decida. Ei se dau deontologi, sa se dea, dar daca ii lasam asa, lumea o sa creada. Propaganda nazista folosita si de unii din aproperea domnului Ciolos spune ca o minciuna spusa de 100 de ori devine adevar. Nu noi aruncam cu cerneala in adversari”, a spus George Simion.

„Am descoperit pe pagina mea injurii si remarci rasiste din partea domnului care a aruncat cu cerneala. Spunea vara trecuta ca sunt rom si ma injura de mama. Ma injura multi, dar vad ca unul a trecut la fapte, incurajat de postarile domnilor Bulai si Ciolos.Eu am intors si celalalt obraz, dar asta nu insemna ca nu am cautat cine l-a fanatizat in felul in care era fanatizat. Am vazut ca spunea domnul Ciolos ca facem circ. E dublu standard”, a mai spus George Simion.

„Avem parlamentari si primari PNL care vor sa treaca la AUR. Sa se uite atent cu cine sunt in poze. Si ne-au semnat si pentru suspendarea lui IOhannis. PNL este in cadere libera, nu au fost in stare o luna sa puna un ministru la Digitalzare sau sa ii dea afara pe cei care au semnat pentru suspendare. Sunt gata sa il dea jos si pe Citu, imediat ce gasesc urmatoarea marioneta a lui Iohannis.”, a spus George Simion, în exclusivitate la România TV.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *