Liderul AUR’ George Simion a dezvăluit la Antena 3 planurile pentru marea sa nuntă din 27 august. Şi mai ales a lămurit care dintre multele variante vehiculate de presă este adevărata mireasă. „Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează”, spune viitorul mire.

George Simion are planuri mari pentru sfârşitul verii. Politice, dar şi personale. Din septembrie pregăteşte o variantă de guvern AUR, dar nu înainte de a intra în rândul lumii şi a face nuntă mare cu aleasa inimii sale, potrivit Antena 3.

Politicianul în vârstă de 35 de ani spune că are deja 11.000 de invitaţi.

– Şi unde îi cazaţi?, a fost întrebarea legitimă a moderatorului Răzvan Dumitrescu.
– Pe un câmp, a răspuns degajat liderul AUR, George Simion invitat la Antena 3.

Totodată, liderul AUR George Simion a explicat că a fost sezonul recoltei şi va profita din plin de baloţii de paie aduşi de colegii săi din Argeş pentru a amenaja cadrul nunţii sale câmpeneşti, care va avea loc într-un pitoresc sat vâlcean.

„Mai mult ne preocupă acuma măsurile de siguranță.

(…) Mi-au fost găsite vreo 6 soții până acuma. Variantele astea da, circulă, pentru că există diferite forme de a ne discredita. „, a precizat George Simion.

Viitorul mire a mai spus că ritmul în care se înscriu invitaţii la nuntă este de 200-300 pe zi, totul realizându-se online, pe site-ul său.

„Noi am dorit să invităm toți românii să ne fie alături în acest moment bucuros, într-un sat din Vâlcea. Singura noastră rugăminte – organizatoric – vrem să-i rugăm să se înregistreze pentru că nu o să le putem face accesul.
Va trebui, prin intermediul colegilor mei, să intre toți mântașii în posesia unei brățări pe care o vor avea la mână.”, a explicat George Simion care a prezentat în direct şi brăţara de acces la fericitul eveniment.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *