George Simion este omul serviciilor, spune Liviu Dragnea
George Simion este omul serviciilor, spune Liviu Dragnea

George Simion este omul serviciilor, spune Liviu Dragnea, iar fondatorul AUR i-a dat imediat replica fostului lider PSD. „aberează grav” a spus George Simion.

Reacția lui Simion a venit după ce Liviu Dragnea a spus despre el că ar fi consiliat și susținut de Sebastian Ghiță și Cristian Burci și astfel ar avea legături puternice cu serviciile de informații.

Co-președintele AUR spune că nu l-a mai văzut pe Sebastian Ghiță din 2016 și spune că „furia” lui Liviu Dragnea cu privire la Burci ar proveni din alte motive, relatează B1TV.

George Simion spune că Liviu Dragnea „ar trebui să se preocupe de felul în care a pierdut niște ani”.

Aoleu! Dl Dragnea? I-auzi! Dl Dragnea avut șansa lui, a ratat magistral. Aberează, probabil e deranjat că fosta lui iubită, sau actuala, a fost la nunta respectivului mogul la Abu Dhabi.

Nu l-am văzut pe Sebi Ghiță din 2016, când încerca să facă un partid patriotic. Așa că dl. Dragnea să se preocupe de felul în care a pierdut niște ani și de Irinuca lui. Dl. Dragnea aberează grav”, a spus George Simion.

George Simion este omul serviciilor, a zis Dragnea. Fostul lider social – democrat a făcut o serie de afirmații la adresa co-președintelui AUR și l-a acuzat că ar fi „omul serviciilor”.

Am auzit, în ultima vreme, că AUR e susținut puternic de Sebastian Ghiță și Cristian Burci. Mi-am spus să nu vorbesc despre partidul AUR, pentru că nu aveam informații. Dar, ambele personaje au legături cu serviciile. Poate este doar o coincidență că Sebastian Ghiță susține AUR și îl consiliază pe George Simion”, a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *