George Simion
george simion

George Simion, copreședintele AUR, i-a lansat preşedintelui Klaus Iohannis o invitație la Alba Iulia la evenimentele dedicate Zilei Naționale pentru a constata cât de dorit mai este de români în funcția prezidențială.

”Dacă vrea să fie președintele tuturor românilor, și nu doar al PNL, Klaus Iohannis este așteptat pe 1 decembrie, la ora 08:00, în fața gării din Alba Iulia, la marșul studenților basarabeni, sau oricând îi va permite programul liber între două partide de golf, pentru a marca Ziua Națională. Acesta va fi și un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

„Probabil, Klaus Iohannis se teme de români. Noi i-am spus că nu are de ce să se teamă, să vină cu încredere manifestările de la Alba Iulia de Ziua Naţională şi între două partide de golf să participe şi la manifestări”, a spus George Simion la Antena 3.

George Simion nu a fost invitat la recepția de Ziua Naţională organizată de Klaus Iohannis

Întrebat dacă îl deranjează că nu a fost invitat la recepția organizată de preşedintele Klaus Iohannis, George Simion a spus.

„Sincer, nici nu m-aş fi dus. Din 2006, an de an sunt prezent în capitala Marii Uniri la Alba Iulia. Cum alege să sfârșească domnul preşedinte şi cum să îşi desfășoare ultima perioadă a mandatului ţine de domnia sa. Noi sperăm să nu apuce preşedintele Klaus Iohannis 2024. Sperăm să reușim demiterea preşedintelui şi alegea unui preşedinte care să facă ceva. Am văzut ce a făcut timp de 7 ani, nimic. Am văzut ce coerent a fost în doctrina sa politică şi în relaționarea cu adversarii politici. Nu poţi să te aștepți la altceva de la un asemenea preşedinte. Nu toate partidele trebuie să stea la brelocul lui Klaus Iohannis”, a mai spus George Simion, co-președintele AUR.

Simion, mesaj pentru Klaus Iohannis

Întrebat ce mesaj are pentru preşedintele Klaus Iohannis de Ziua Naţională, liderul AUR a spus:

„La mulţi ani, Klaus Iohannis. La mulţi ani, români. La mulţi ani, România. O zi pe an trebuie să găsim punctul de uniune națională şi să nu ne mai certăm. Ziua asta este Ziua Naţională”, a conchis George Simion la Antena 3.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *