George Simion a avut o reacție explozivă după ce participanții de la Festivalul Untold nu au purtat mască de protecție. Liderul AUR a lansat un atac la adresa guvernării Cîțu.

„Când se dorește, se poate! Nu vor să vă trimită copiii la școală. Țeparul Florin Cîțu, după ce v-a furat banii, vă fură și viitorul copiilor voștri”, a scris liderul AUR, George Simion, pe Facebook.
„În orașul lui Boc – cel mai mare susținător al prim-ministrului țepar Florin Cîțu – s-a permis desfășurarea unui eveniment fără mască cu peste 100.000 de persoane în timp ce școlile se preconizează că vor fi închise după câteva săptămâni”, a mai scris George Simion pe Facebook.

Ce spun organizatorii UNTOLD

Directorul de comunicare al Festivalului Untold, Edy Chereji, a declarat că organizatorii au obligația să nu permită accesul în festival celor care nu poartă mască. În cadrul festivalului, fiind un spațiu deschis unde masca nu mai e obligatorie, purtarea măștii ține de responsabilitatea fiecărui participant.

„Lucrurile stau în felul următor. Noi ca organizatori avem obligația de a permite accesul la intrarea în festival doar persoanelor care poartă mască. În cazul în care nu au mască, vom avea pregătite măști, să le putem oferi la intrare.Mai apoi, în tot perimetrul festivalului vom avea mesaje prin care vom îndruma oamenii să poarte această mască. Bineînțeles că mai departe fiecare individ e responsabil. El decide în privința felului în care utilizează mască.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *