George Simion, copreședintele AUR și-a serbat ziua cu sute de invitați.  Potrivit celor de la gândul.ro, invitații au dansat și au petrecut până dimineață fără să țină cont de măsurile de restricție sau de distanțarea socială.

Petrecerea s-a ținut în apropierea locuinței din Tunari a liderului AUR. S-a cântat, s-a dansat și s-a scandat mai ceva ca pe un stadion de fotbal, scrie Gândul.

Inițial, participanții la ziua de naștere a lui George Simion au fost în jur de 20, numai că, pe parcurs, numărul acestora a crescut la o sută. Printre invitați s-au numărat co-președintele AUR, Claudiu Târziu, celebrul Dan Diaconescu, omul de afaceri Bobby Păunescu, dar și Dan Filimon, fost consilier al edilului Sectorului 1, Daniel Tudorache.

Pe la 22.30, s-au aprins torțele și s-a adus tortul. Toți participanții i-au cântat sărbătoritului George Simion „La mulți ani!”. Mulți petrecăreți s-a retras după ora 23.30. Au rămas însă vreo 20 de persoane, care au continuat distracția. Spre dimineață, mesele erau încărcate cu resturile de la chef, dovadă că s-a petrecut ca în vremurile bune.

La petrecerea liderului AUR George Simion s-a uitat complet de măsurile impuse de lege în această perioadă, când o mulțime de localități au intrat în scenariu roșu din cauza numărului crescut de infectări cu noul coronavirus. Așa cum se poate vedea și în imagini, nimeni nu a purtat mască, deși Tunari se află deja pe lista zonelor cu restricții.

George Simion a lăsat un mesaj pentru Octavian Berceanu, scriind că demiterea sa este ”absolut penibilă” și că o astfel de decizie este ”clasică pentru un sistem bolnav”.

Recent, George Simion, liderul AUR, a explicat ce s-ar putea întâmpla după moțiunea de cenzură. El a lansat și atacuri la adresa USR PLUS, subliniind că cel mai important este să-l demită pe premierul Cîțu.

Copreședintele AUR a transmis că există mai multe scenarii la care am putea asista după ce va fi votată o moțiune de cenzură. Acesta chiar a explicat că este posibil să apară două partide de dreapta în țara noastră.

Leave a comment

Lasă un răspuns