George Simion
  • George Simion: Avem lideri la nivel european și american care ne pot uni
  • Institutul „Mihai Eminescu” organizează conferința Make Europe Great Again
  • Claudiu Târziu prezintă planul de reformare a Europei pe principii conservatoare

Istoria contează, identitatea contează, granițele contează. Dar în acest moment ne confruntăm cu probleme care pot provoca prăbușirea întregii noastre civilizații. Acesta este un semnal de alarmă tras de Rob Roos la Palatul Parlamentului. Make Europe Great Again a adunat la București partidele conservatoare din 27 de țări.

„Europa trebuie să repună pe cel mai înalt piedestal viața, cu toate formele ei frumoase de împlinire: constituirea de familii naturale, nașterea de prunci și buna lor educație, grija pentru bătrîni, pentru a avea un apus al existenței lipsit de durere și plin de bucurie. Europa trebuie să apere și să promoveze vechea sa civilizație, care s-a fondat pe filosofia greacă, dreptul roman și credința creștină. Această străveche civilizație europeană este astăzi în primejdie din pricina fenomenului migrației. Europa trebuie să acorde din nou importanța cuvenită dezideratului pentru care s-a constituit Uniunea Europeană: pace prin prosperitate”, spune senatorul AUR Claudiu Târziu.

„Avem lideri la nivel european și american care ne pot uni. Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński. Prefer să-i urmez și să am încredere în ei, ca aliați ai națiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Leyen și în rețeaua ei mincinoasă. Poporul polonez, poporul român, poporul maghiar, poporul bulgar, slovacii, toți am fost prinși între vremurile sovietice, între comunism, iar acum între liberalism și globalism. Și sper că prin această conferință, prin eforturile noastre unite și prin multă muncă, vom reuși să ne găsim drumul spre normalitate, spre credință, spre familie”, spune George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *