George Simion

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a anunţat un turneu al parlamentarilor partidului, în primele trei luni ale anului viitor, în mai multe ţări europene, pentru a reconfirma rezoluţia adoptată la Conferinţa dedicată românilor din diaspora.

„Rezoluţia pe care o adoptăm trebuie reconfirmată, trebuie circulată printre cei 6 milioane de români din diaspora. Împreună cu grupurile parlamentare AUR, am vorbit şi în lunile ianuarie, februarie şi martie vom avea un turneu de conferinţe, consfătuiri, dezbateri şi discuţii în mai multe locuri din diaspora – Italia, Franţa, Austria, Portugalia, Spania, Germania, Dublin, Bruxelles, lista fiind deschisă. Vom avea aceste întâlniri care vor fi publice, aşteptăm invitaţiile voastre către demnitarii AUR, le vom da curs, considerăm că fiecare dintre voi trebuie să reprezinte ideea noastră şi îndeplinirea obiectivelor din rezoluţie. De aceea, ne bazăm pe voi să ne fiţi ambasadori chiar dacă unii nu faceţi parte din proiectul AUR”, a afirmat Simion.
El i-a transmis din nou ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, să nu încerce să împiedice votul românilor de peste hotare.
„Avem nevoie de secţii de vot, de aceea îi mai transmit o dată domnului Bogdan Aurescu să nu încerce să împiedice votul românilor de peste hotare, pentru că miniştri mult mai titraţi ca el şi-au încheiat cariera politică făcând acest lucru”, a susţinut Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *