Alina Gorghiu a precizat că favoritul pentru a reprezenta PNL la următoarele prezidențiale e Nicolae Ciucă, dar liberalii au mai multe varianta, însă discuția e considerată prematură.

Întrebată, miercuri seară, într-un interviu la B1 TV, dacă PNL îl va susţine pe Nicolae Ciucă pentru a fi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, Alina Gorghiu precizat că formaţiunea sa are câteva variante luate în calcul

Are foarte multe variante, dar n-am să dau numele candidaţilor. Prima variantă este preşedintele partidului, dintotdeauna, preşedintele partidului a candidat la preşedinţia României. Asta a fost regula în PNL. Sigur că premierul Ciucă are această variantă de luat în calcul. Nu s-au făcut sondaje, nu s-a decis candidatul la noi”, a continuat șefa interimară a Senatului.

Alina Gorghiu a punctat faptul că președintele că încă e prematură discuția privind 2024. „Este prematur să discutăm acum, dar da, preşedintele partidului întotdeauna e o variantă de luat în calcul. Nu s-a discutat.”, a mai spus Gorghiu.

Ciucă, văzut că duce PNL la peste 30%

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, declara, luni, la Profit News TV, despre vatianta principala a PNL pentru prezidențiale, că în momentul de faţă Nicolae Ciucă este omul pe care partidul se bazează şi este principala opţiune a PNL. Stroe spunea despre liderul PNL că este un lider pe termen lung şi este convins că va duce PNL la peste 30 de procente şi va conduce PNL mult timp de acum înainte.

Nu trebuie să ne ascundem, în momentul de faţă Nicolae Ciucă este omul pe care ne bazăm, este principala opţiune a PNL şi cea mai la îndemână şi mai naturală, preşedintele partidului, prim-ministrul, este un om pe care îl apreciem. (..) Nicolae Ciucă este un om foarte riguros, pe termen lung activitatea acestui lider va fi foarte apreciată”, a precizat Stroe.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *