Guvernul Cioloș are zero șanse să treacă în parlament
Guvernul Cioloș are zero șanse să treacă în parlament

Guvernul Cioloș are zero șanse să treacă în parlament, consideră președintele PSD, Marcel Ciolacu. Cabinetul USR va înregistra un număr record de voturi „împotrivă” prognozează Ciolacu.

„O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini” a scris Ciolacu pe contul său de Facebook.

Guvernul Cioloș are zero șanse să treacă în parlament.  Președintele PSD a continuat cu lista argumentelor pentru care România nu va avea nici de această dată un guvern cu puteri depline.

„Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.

Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate.

Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!”, a mai scris Ciolacu, pe Facebook.

Guvernul Cioloș are nevoie de 234 de voturi pentru a fi învestit. Până în prezent, are doar 80. Astăzi, USR a depus în Parlament programul de guvernare și lista de miniștri.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *