Imaginea primei doamne Carmen Iohannis este folosită într-o campanie publicitară a unei firme de bijuterii și decorațiuni. Campania este derulată pe rețelele sociale prin firma unei foste prezentatoare a TVR.

Mesajul promoțional, publicat în limba engleză, arată că „prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, transmite B1TV.

Cel mai probabil, Carmen Iohannis și-a dat acordul pentru ca numele și imaginea ei să fie folosită într-o campanie de promovare, pentru că proprietara afacerii nu ar fi riscat un proces cu soția președintelui României.

Firma de bijuterii aparține unei foste prezentatoare de știri de la TVR

Malvensky Corporation SRL este fondată și deținută de Simona-Malvina Cservenschi, fostă prezentatoare de știri la TVR, care în 2012 și-a lansat o firmă care produce și vinde bijuterii.

Fotografiile o arată pe Carmen Iohannis la ceremonia desfășurată sâmbătă în Germania, unde președintelui Klaus Iohannis i s-a decernat Premiul Civic German, conferit de Fundația Civică Bad Harzburg.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *