ANPC a încheiat un protocol cu comercianții rromi pentru a-i ajuta să-și desfășoare activitatea pe litoral, a spus președintele Autorității, Horia Constantinescu.

Protocolul a fost încheiat între președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE), Nicolae Păun, și cel al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu.

Protocolul de colaborare dintre APRPE și ANPC a venit la inițiativa președintelui Nicolae Păun

Weekendul trecut, Nicolae Păun și Horia Constantinescu s-au întâlnit cu micii antreprenori și comercianți de etnie romă, care își desfășoară activitatea în județul Constanța, transmite B1TV.

Scopul întrunirii a fost încurajarea operatorilor economici de pe litoral să se organizeze mai bine și să integreze măsurile igienico-sanitare în activitatea lor, atunci când vine vorba de comercializarea produselor alimentare.

S-au căutat soluții prin care operatorii economici bine intenționați și cei care au încercat să dezvolte mici afaceri pe litoralul românesc să-și poată desfășura activitatea în condiții decente, atât pentru vânzător, cât și pentru consumator, cu respectarea normelor de muncă, utilizarea de echipament adecvat preparării, păstrării și servirii alimentelor, ambalarea corectă și îmbrăcăminte de protecție“, a declarat Nicolae Păun, președintele APRPE.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *