Un impiegat de mișcare băut a fost descoperit la serviciu, în Teleorman, chiar după accidentul feroviar dintre un tren de călători și un marfar. Chiar șeful stației l-a observat beat și a chemat poliția ca să-l testeze.

Polițistii Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman au fost sesizați de către șeful stației CF Olteni după ce a făcut un control la impiegatul de mișcare din stația CF Ciolpani, transmite B1TV.

Impiegatul de mișcare, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Roșiori de Vede, ar fi fost în stare de ebrietate. Polițistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru părăsirea postului și prezența la serviciu sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pe 13 martie, un tren de călători a lovit în gara Roșiori Nord, județul Teleorman, un marfar care transporta mașini. Trenul a ajuns pe aceeași linie cu marfarul, pe care intrase din greșeală și nici nu a oprit la timp. Ancheta preliminară a arătat că mecanicul de locomotivă a trecut pe culoarea roșie a semaforului. 13 oameni au fost răniți, iar 4 au avut nevoie de îngrijiri în spital.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *