Apare un nou vaccin anti-COVID | Anunţul ministrului Sănătăţii despre serul pe care România îl va cumpăra
Apare un nou vaccin anti-COVID | Anunţul ministrului Sănătăţii despre serul pe care România îl va cumpăra

Ministrul PSD al sănătății, Alexandru Rafila, se bucură de cea mai crescută încredere din partea românilor, urmat de premierul PNL, Nicolae Ciucă, și de liderul PSD, Marcel Ciolacu, în timp ce Liviu Dragnea și Florin Cîțu sunt pe ultimele două locuri, arată un sondaj Avangarde, în care au fost incluși 15 politicieni.

„În continuare vă vom citi o listă de politicieni și personalități din România. Vă rugăm să ne spuneți dacă mai degrabă aveți încredere sau mai degrabă nu în fiecare dintre ele” a fost întrebarea Avangarde, la care au răspuns 903 persoane, telefonic.

39 la sută dintre respondenți au susținut că au încredere în ministrul PSD al sănătății, Alexandru Rafila, acesta fiind urmat de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, ambii cu câte 30 de procente.

În top 5 politicieni în care românii „mai degrabă au încredere” se numără ministrul PSD al familiei, Gabriela Firea, urmat de primarul PNL al Clujului, Emil Boc. Președintele Klaus Iohannis ocupă locul 8 din cei 15 politicieni incluși de Avangarde în sondaj, iar copreședintele AUR, George Simion, este pe locul 9.

64% refuză certificatul verde la locul de muncă

Sondajul a inclus și alte teme de interes pentru români. Astfel, 64% dintre cei aproape 1.000 de oameni întrebați nu agreează introducerea certificatului verde la locul de muncă, în timp ce 14% sunt de acord.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *