Interlopul Boenică, pe numele său real Romeo Ursu, a fost prins
Interlopul Boenică, pe numele său real Romeo Ursu, a fost prins

Interlopul Boenică, pe numele său real Romeo Ursu, a fost prins și va fi adus în România pentru a-și ispăși pedeapsa cu închisoarea.

Boenică a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare pentru complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității de către Tribunalul București. De asemenea, el se sustrăgea de la punerea în aplicare a unui alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Constanța, unde a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

De asemenea, cel în cauză se sustragea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanța, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de consituirea unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penintenciar”, transmite Poliția Română, potrivit B1TV.

Polițistii români au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei și vor aduce în țară pe Boenică pentru a executa pedepsele la care a fost condamnat.

Interlopul Boenică a fost dat în urmărire generală în 2008, fiind acuzat de înşelăciuni în domeniul imobiliar.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *