Irina Tănase la DNA, vineri dimineață, unde a fost pentru o întâlnire
Irina Tănase la DNA, vineri dimineață, unde a fost pentru o întâlnire Credit: Gândul

Irina Tănase la DNA, vineri dimineață, unde a fost pentru o întâlnire cu procurorii. Mai exact, a fost o ”discuție-fulger” cu anchetatorii, cel mai probabil pentru unul din dosarele în care este cercetat fostul ei iubit, Liviu Dragnea, pentru că nu există încă informații oficiale despre vizita ei la parchetul anticorupție.

Imaginile cu Irina Tănase sunt prezentate în exclusivitate de cotidianul „Gândul”.

Irina Tănase a rămas în sediul DNA timp de 24 de minute. La momentul sosirii, din mașina în care se afla Irina Tănase a coborât o femeie – posibil avocata Irinei -, apoi mașina a înconjurat încă o dată clădirea și abia atunci a coborât și fosta iubită a lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase la DNA, vineri dimineață. Irina Tănase a refuzat să dea vreo declarație și să ofere explicații, atât înainte de intrarea în sediul DNA, cât și la plecare, urcând în mașină alături de femeia care a însoțit-o. Deocamdată, nu se știe motivul pentru care Irina Tănase a ajuns la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Irina Tănase s-a împăcat cu Liviu Dragnea, iar legătura s-ar fi reluat înainte de Revelionul 2021-2022, după ce Dragnea ar fi părăsit-o anul trecut, din cauza unei presupuse legături a Irinei cu un fost iubit.

 

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă”, spunea Irina Tănase.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *