Despărțirea Irinei Tănase de Liviu Dragnea a dus la prima reacție a fostului politician, care a avut o ieșire publică „pentru a pune capăt tuturor speculațiilor”. În mediul online s-a rostogolit informația că Liviu Dragnea ar fi plecat de lângă Irina Tănase și că ar fi părăsit casa pe care ea a cumpărat-o din banii lui, în timp ce politicianul se afla la închisoare.

Despărțirea Irinei Tănase de Liviu Dragnea- prima reacție despre presupusa despărțire

Politicianul a spus că ține să facă două precizări „pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara”.

Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea, marți, pe Facebook.

El susține că ziua de Sfântul Nicolae a petrecut-o alături de copiii săi și că marți ar fi lucrat la partidul Alianța pentru Patrie alături de Codrin Ștefănescu.

Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă «știre» e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a mai afirmat Liviu Dragnea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *