Iubita lui Liviu Dragnea
Actualitate

Iubita lui Liviu Dragnea și mesajele criptate. Irina Tănase revine în lumina reflectoarelor

Iubita lui Liviu Dragnea a fost în atenția publicului de două ori în aceiași săptămână. RTV a preluat un mesaj criptic pe care ea l-a postat pe Instagram. Cu o zi înainte de acest subiect, Kanal D prezenta investițiile imobiliare ale Irinei Tănase.

Iubita lui Liviu Dragnea pare să fie sub un asalt mediatic după ce a petrecut aproape un an în anonimat. Am aflat inițial că fata a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. Irina a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului. Ea a luat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă în Ilfov.

Apartamentul de 4 camere, situat la parterul unui bloc vechi de 4 etaje. Are 178 mp utili, un garaj de 47 mp, un teren proprietate exclusivă de 250 mp si alți 50 de mp în cota indiviză. Blocul este ferit de privirile curioase.  El se află în planul doi al curții, în fața acestuia aflându-se o altă clădire veche, nerenovată. (Kanal D)

După ce știrea a făcut înconjurul României a venit rândul unui mesaj cu dublu sens. Iubita lui Liviu Dragnea a postat pe Instagram un mesaj ciudat. „Durere, dar nu o voi lăsa să se transforme în ură”, este mesajul postat de Irina Tănase, alături de o imagine. Urmăritorii ei fideli au constatat că astfel de mesaje criptice s-au înmulțit în ultima perioadă.

A trecut mai mult de un an de când Liviu Dragnea este în spatele gratiilor, iar ghinionul pare să nu se mai sfârșească pentru fostul lider al PSD. După mai multe dispute juridice, Liviu Dragnea continuă să rămână în închisoare, departe de Irina Tănase.

Related posts

Cozmin Gusa devoalează triada infractorilor din care face parte Radu Mazăre. Află cine este șeful lui Dragnea

George Dumitrescu

Președintele Iohannis a atacat PSD de față cu aleșii partidului. A spus direct ce gândește

Constantinescu Gabriel

Barna crede că România nu și-a rezolvat problemele

Alina Angelescu

Marcel Ciolacu se leapădă de Liviu Dragnea. „Nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez…”

Constantinescu Gabriel

Cosmina Cerva publică numerele miniștrilor

Alina Angelescu

Viorica Dăncilă spune că nu a vrut să dea amnistie sau grațiere. Fostul premier l-a contrazis pe Liviu Dragnea din închisoare

Leave a Comment