Rares Bogdan USR

Rareș Bogdan îi pune la punct pe liderii USR care încearcă să se amestece în treburile PNL. Reacția vine în contextul în care oamenii lui Barna se opun candidaturii lui Cristian Popescu la Sectorul 2.

„Din păcate, cei de la USR refuză în acest moment candidați unici, iar noi suntem în discuții inclusiv cu PMP. Mi se pare puțin anormal ca un partid să încerce să facă ordine în interiorul altui partid” a declarat Rareș Bogdan. USR contestă candidatura lui Popescu deși acesta are șanse uriașe să câștige Sectorul 2.

„Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, este un politician extrem de activ, pe care locuitorii sectorului 2 îl recunosc ca primar. Lui Popescu i se reproșează de către USR lipsa de integritate, acest fapt nefiind dovedit până acum”. A mai declarat Rareș Bogdan. El este printre singurii politicieni liberali care au luat partea lui Popescu în mod tranșant.

Declarațiile lui Rareș Bogdan sunt menite să domolească reacțiile USR care în ultimul timp atacă furibund PNL în timpul negocierilor. Rareș Bogdan pune la punct USR și acuză formațiunea că inventează probleme penale și de integritate.

Dan Cristian Popescu a declarat recent că, indiferent de susținerea politică, el va candida pentru funcția de primar al Sectorului 2.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *