Traian Băsescu Carantină
Actualitate

Soluția lui Băsescu: România în carantină! Sistemul medical poate să intre în colaps

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că România trebuie să intre iar în carantină. Băsescu spune că din populism s-a renunțat la starea de urgență iar acum plătim scump.

„Eu am spus că nu trebuie ieșit din starea de urgență. Unii spun că suntem în valul doi! Nu, nu suntem în valul doi, suntem în valul unu, pe care nu l-am tratat cum trebuie, din cauza populismului. Această stare de alertă nu are niciun temei constituțional. Nu poți să diminuezi drepturi fundamentale prin hotărâre de guvern. Prețul nu îl plătesc guvernanții, ci populația, prin îmbolnăvire și decese.” a declarat Traian Băsescu Carantină se poate impune numai în starea de urgență.

Europarlamentarul PMP nu crede că actuala guvernare ar avea curaj să reintroducă starea de urgență. Numai dacă ajungem la 5-600 de cazuri pe zi guvernul o să ia măsuri este de părere Băsescu Carantină a fost până pe 15 mai.

„Gândiți-vă ce va fi în spitale, în secțiile de reanimare, dacă ajungem la 500 de cazuri pe zi? Atunci să îi văd pe cei care au mințit că stăm bine, din populism!” a declarat Traian Băsescu.

Înainte de prelungirea stării de alertă, PSD și PNL s-au contrat dur. Social democrații nu doreau prelungirea niciunui fel de restricții. Liberalii au reușit să se impună, dar trecerea de la starea de urgență la cea de alertă i-a încurajat pe români să încalce regulile de distanțare socială.

Related posts

Traian Băsescu prevestește epidemie de coronavirus: „Să ferească Dumnezeu să avem câteva sute de cazuri pe zi”

”Acest virus parșiv se ascunde în praf și în mizerie”. Apelul făcut de Adrian Streinu Cercel

Gabriela Firea conduce în topul încrederii bucureștenilor. Cât a obținut într-un sondaj CURS

Constantinescu Gabriel

Alegerile locale și parlamentare ar putea avea loc în octombrie, crede Traian Băsescu. Orban este mai optimist

Constantinescu Gabriel

Câți polițiști și angajați ai Internelor ne vor păzi în carantină, de Paște

Constantinescu Gabriel

Traian Băsescu, despre scorurile PSD la viitoarele alegeri anticipate: „Nu mai stăm în mobilizarea lui Bădălău și a lui Ciolacu”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment