s

Social democraţii au lansat ironii la adresa PNL, după ce partenerii de guvernare au pierdut alegerile din Suceava în frunte cu Gheorghe Flutur.

Mai mulţi membri PSD au venit vineri, la şedinţa partidului organizată la Mânăstirea Brâncoveau, cu tricouri pe era era inscripţionat un fluture care zboară şi mesajul „Make Suceava Great Again”.

Ironia face referire la liberalul Gheorghe Flutur care a pierdut la alegerile locale, după mai bine de un deceniu de domnie la Suceava.

Tricoul a fost îmbrăcat de Gheorghe Şoldan, reprezentantul PSD care a câștigat alegerile pentru Consiliul Județean Suceava.

Acesta a fost întrebat despre candidatul pe care partidul săi îl va susține la alegerile prezidențiale.

„Cu siguranță trebuie să avem candidat, pentru că am câștigat alegerile locale detașat. Voi susține un social-democrat”, a spus Gheorghe Şoldan, şef al CJ Suceava.

La alegerile din 9 iunie, Gheorghe Flutur a pierdut mandatul după 12 ani de domnie la Suceava.

El a fost președinte al Consiliului Județean Suceava, din 1 iunie 2008 până în 2012, apoi din iunie 2016 până în prezent.

După numărătoarea parţială a voturilor în 527 de secţii de votare din totalul celor 561, Gheorghe Flutur a obţinut 107.578 voturi, iar Gheorghe Şoldan 114.286 voturi.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *