Foto: Irina Bărăgoi.
Foto: Irina Bărăgoi.

Artistul american Jason Derulo a luat prin surprindere audiența festivalului IntenCity de la Craiova, dezbrăcându-se treptat, și arătându-și chiloții pe banda cărora scria PSD. Lia Olguța Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, a fost în public și a postat mai multe videoclipuri de la concert folosind emoticoane cu inimioară.

Momente de mare entuziasm aseară, în ultima zi a festivalului IntenCity. În timpul concertului susținut de Jason Derulo, pe ecranele mari ale scenei au putut fi observați chiloții acestuia, marca PSD. Publicul a început să se amuze foarte tare și astfel au apărut mai multe imagini și comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare.  Bloggerul Irina Bărăgoi a publicat o fotografie pe pagina sa de Facebook din timpul concertului ținut de Jason Derulo, afirmând că artistul “are chiloți cu PSD”, citat de Digi 24.

Lia Olguța Vasilescu, primar PSD și organizator al festivalului, a fost aseară la concertul lui Jason Derulo și a publicat trei videoclipuri pe pagina sa de Facebook, însoțite de emoticoane cu inimoare roșii. “Am încercat să aducem, anul acesta,  5 dintre primii 10 artiști ai planetei. Și prezența lor pe scenă a făcut diferența…”, a afirmat ulterior Olguța Vasilescu pe pagina ei de Facebook. Tot ea anunță că orașul Craiova ar fi avut zilele acestea încasări de 1,5 milioane de euro doar la capitolul cazări, alt 1 milion de euro încasări pe zona de mâncare și încă un milion încasări din bilete, sponsorizări și vendori. “Eu estimez un minimum de 5 milioane de euro care au intrat în oraș, deci suntem pe plus”, afirmă Lia Olguța Vasilescu.

PSD este nu doar numele partidului aflat astăzi la guvernare în România, dar și un brand american care produce și vinde lenjerie intimă pentru bărbați și femei. Pe website-ul lor puteau fi achiziționate și odorizante auto având ca model bancnota de 100 de dolari și inscripția PSD, doar că produsele au ieșit din stocul de vânzare.

Jason Derulo, pe numele său real Jason Joel Desrouleaux, este un artist american născut în 1989 care cântă în stilurile R&B, pop, hip-hop.  IntenCity este un festival de muzică care a avut loc în perioada 26-28 august 2022, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Formal, Festivalul IntenCity a fost organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *