Jeff Bezos îl critică pe Joe Biden pentru declarațiile sale
Jeff Bezos îl critică pe Joe Biden pentru declarațiile sale

Jeff Bezos îl critică pe Joe Biden pentru declarațiile sale pe care le consideră populiste, pe fondul creșterii prețului benzinei. Președintele SUA a cerut companiilor petroliere să reducă prețul la pompă pentru ca americanul de rând să simtă mai puțin povara scumpirilor, iar fondatorul Amazon consideră că aceasta este o măsură total antieconomică.

Fondatorul Amazon.com Inc, Jeff Bezos, și-a reluat disputa cu Casa Albă în weekend, printr- postare pe Twitter

În luna mai, Bezos, care este al treilea cel mai bogat om al planetei, l-a acuzat pe Biden că a indus publicul în eroare și a dat vina pe administrația acestuia pentru o creștere a inflației, relatează B1TV.

Într-o postare pe Twitter, sâmbătă, Biden a declarat că „suntem în vremuri de război și de pericol global” și a cerut companiilor să reducă prețurile la benzină, care au crescut vertiginos până la aproximativ 5 dolari pe galon în multe părți ale țării.

Bezos a scris la scurt timp după aceea pe Twitter: „Ouch. Inflația este o problemă mult prea importantă pentru ca Casa Albă să continue să facă astfel de declarații. Este fie o direcționare greșită directă, fie o neînțelegere profundă a dinamicii de bază a pieței”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *