Joe Biden a adormit în timpul summitului de la Glasgow, iar momentele au fost surprinse de jurnaliști și au devenit repede virale. Președintele SUA s-a trezit, când un consilier s-a apropiat să-i șoptească ceva.

Joe Biden a adormit în timpul conferinței ONU pentru schimbări climatice.

Președintele SUA pare să fi fost răpus de oboseala în timpul Conferinței ONU pentru schimbările climatice. Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a fost surprins în timp ce dormea la Glasgow.

Joe Biden a adormit, luni, în timpul Conferinței ONU pentru schimbările climatice, de la Glasgow, relatează B1TV.

Joe Biden s-a trezit totuși, în momentul în care un consilier s-a apropiat de el să îi spună ceva. Președintele SUA s-a frecat puțin la ochi după „puiul de somn” tras în timpul conferinței.

Joe Biden susține că SUA își va îndeplini obiectivele climatice

Șeful Statelor Unite a vorbit la Conferința ONU pentru schimbările climatice despre obiectivele SUA, și a dat asigurări cu privire la faptul că acestea vor fi respectate.

Biden a recunoscut că în timpul administrației Trump, ultimul președinte al SUA, lucrurile nu au stat tocmai bine raportat la emisiile de carbon, precizând că Statele Unite nu au fost un exemplu demn de urmat.

De aceea administraţia mea lucrează suplimentar pentru a arăta că angajamentul nostru privind clima reprezintă fapte, nu vorbe”, a mai adăugat Joe Biden, în timpul discursului său.

Summitul COP26 are loc la Glasgow, cu prezența a peste 120 dintre liderii lumii

Summitul ONU pentru schimbări climatice are loc la Glasgow. Președintele Klaus Iohannis participă la eveniment în intervalul 1-2 noiembrie 2021.

Obiectivul de moment este menținerea în limita încălzirii globale la +1,5 grade Celsius, maxim +2 grade Celsius, până în 2100.

Totuși, în prezent limita anuală a încălzirii globale este de +2,7 grade Celsius, valoare pe care ONU o consideră catastrofală.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *