Parlamentarii liberali care semnează suspendarea președintelui Iohannis
Parlamentarii liberali care semnează suspendarea președintelui Iohannis

Parlamentarii liberali care semnează suspendarea președintelui Iohannis ar putea fi excluși din partid, dacă solicitarea formulată de Virgil Popescu va fi aprobată de Biroul Executiv al formațiunii.

George Simion, președintele AUR, a anunțat luni că a început demersurile pentru suspendarea președintelui României, și că are de partea sa  parlamentarii liberali, pentru că unii dintre ei ar fi semnat deja.

Ministrul interimar al Energiei a postat un mesaj pe Facebook, în care își arată dezacordul față de inițiativa AUR de a suspenda președintele țării și a prezentat critici la adresa membrilor PNL care ar fi semnat inițiativa.

Știu că traversăm o perioada delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule. Care, culmea, se dau “apostolii” națiunii și a celor “năpăstuiți”. În mod agresiv, de multe ori, prin stilul lor strident încearcă să își ascundă adevăratele intențîi: să destabilizeze România! Și astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a președintelui. Fără un motiv real. Așa…pe vorbe!

Condamn această fățărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR! Și, totodată, le-am cerut colegilor din BEX să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adancire a crizei și de a zgudui democrația.

Regret că au existat momente când și alți colegi de pe scenă politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României. P.S. Întrebare retorică: Cum poți avea alegeri anticipate și totodată să suspenzi și Președintele României?!?”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

AUR începe procedurile pentru suspendarea lui Klaus Iohannis

George Simion a anunțat, luni, că AUR va începe procedurile pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. În timpul discursului ținut la Parlamentul României, liderul AUR a declarat că există mai mulți parlamentari din PNL care ar fi semnat inițiativa pe care partidul său a formulat-o, relatează B1TV.

Anunțăm azi inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor.

Ne-au promis mai mulți parlamentari de la mai multe partide că vor semna această procedură de suspendare. Vom apela la sutele de mii de români care ne contactează și ne roagă să-l dăm jos pe Iohannis că o vorbă românească spune că peștele de la cap se-mpute. Iohannis a călcat Constituția în picioare. AUR va strânge semnături de la români în fiecare localitate și în diaspora. Sperăm că celelalte partide parlamentare nu se vor lăsa intimidate”, a declarat George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *