Un judecător s-a sinucis într-un mod complet neobișnuit
Un judecător s-a sinucis într-un mod complet neobișnuit

Un judecător s-a sinucis într-un mod complet neobișnuit. Judecătorul din Argeș, gabriel Apostol,, era cunoscut pentru o bătaie cu polițiștii într-o benzinărie, dar și pentru scandalurile din familie. După reclama negativă pe care și-a făcut-o, s-a dus să concureze la Masterchef.

Judecătorul Gabriel Apostol a fost dus la spital după o tentativa de suicid, dar a murit în timp ce medicii încercau să îl transfere la o clinică din Capitală.

Judecătorul s-a sinucis injectându-și benzină în vene. Gabriel Apostol a fost implicat în mai multe scandaluri și a fost suspendat de la Judecătoria Pitești, apoi desemnat judecător la Penitenciarul Mioveni. Magistratul a ajuns la spital joi dimineața, însă și-a pierdut viața după câteva ore.

Gabriel Apostol a devenit cunoscut după ce s-a bătut cu polițiștii într-o benzinărie pe Autostrada București-Pitești, apoi și-a bătut soția și copiii, după care a mers la Master Chef unde și-a mai șters din imaginea negativă, transmite B1TV.

Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Biata femeie, ca să poată să-și facă treburile mă lega de pat. Și încă sunt copil problemă. Soția mă crede un pic dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert e că la momentul ăsta suntem despărțiți”, povestea Gabriel Apostol la Master Chef.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *