Kelemen Hunor

Kelemen Hunor consideră că ceea ce a făcut premierul Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani în Statele Unite nu influențează actul de guvernare din prezent.

„Este chiar culmea să spui, pentru un lucru care s-a întâmplat acum 20 de ani, un om care a plătit amenda, a făcut ce a solicitat legea americană, să spui: dom’le, nu mai poţi să faci politică pentru că acum 21 de ani ai făcut un lucru absolut regretabil”, a spus liderul UDMR, Kelemen Hunor. El a adăugat că premierul „a plătit acolo unde a trebuit să plătească, cât a trebuit să plătească”.

Kelemen Hunor: „Eu nu sunt supărat pe Florin Cîțu”

„Dacă un student, un tânăr la 21-25-24 de ani, nu contează, a fost prins la un moment dat într-o situaţie mai neplăcută, indiferent că vorbim de alcool sau de o ţigară cu marijuana, se face un dosar penal, plăteşte o amendă penală, după care face o carieră academică sau ştiinţifică sau de bussines şi va fi invitat peste 30 de ani să facă parte din guvernul României, atunci o să ieşiţi şi o să spuneţi ‘nu poţi, că eşti penal’?” – a spus Kelemen Hunor, citat de Digi 24.

„Dacă guvernarea merge bine, dacă avem rezultate, atunci ne-am făcut treaba. Dacă guvernarea nu merge bine, sigur că vom avea probleme cu toţii, dar dacă nu merge bine, nu se va întâmpla din cauza celor întâmplate acum 20-21 de ani în Statele Unite”, a declarat luni liderul UDMR, după ședința coaliției, Kelemen Hunor.

„Chestia cu Fără penali în funcţii publice sună foarte bine, dar, dacă vă aduceţi aminte – dacă nu, atunci puteţi căuta, vă ajută internetul în acest sens -, eu acum câţiva ani am spus-o: e ok, dar faceţi câteva nuanţe. Spuneţi că cei care au furat, care au fost prinşi în anumite situaţii fiind în funcţii publice, cei care au omorât, cei care au făcut viol”, a afirmat Kelemen Hunor, făcând aluzie la reproșurile celor din USR PLUS.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.