original consultari cu partidele aur 14 dec 2020 15 1024x678 1

Președintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, pentru prima dată după alegerile din 6 decembrie, apariția partidului AUR în prim-planul politicii.

Președintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, pentru prima dată după alegerile din 6 decembrie, apariția partidului AUR în prim-planul politicii.

Întrebat ce părere are despre cei de la AUR și intenția lor declarată de a-l suspenda din funcție, Klaus Iohannis a spus că „asta cu suspendarea este o poveste, dacă îmi dați voie să spun așa, cam fumată” .

„Este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică. Mai mult acum nu am ce comenta„ a spus președintele.

Acesta s-a întâlnit pentru prima dată cu liderii AUR luni, la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema coaliției de guvernare. Delegația AUR a întârziat – lucru fără precedent pentru ședințele oficiale de la Administrația Prezidențială – iar viitorul senator Diana Șoșoacă a refuzat să poarte corect masca de protecție, justificând că are o „consiție medicală”.

Liderii AUR au întârziat la negocierile de la Cotroceni pentru că s-au plimbat, a declarat avocata Diana Șoșoacă, viitor senator. De asemenea, viitorul senator de AUR a spus că fost obligată să poarte masca măcar pe gură.

La plecarea de la Cotroceni, George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a spus că i-a dat președintelui Klaus Iohannis „o hartă a României mari, de la Nistru până la Tisa, cum ne-a lăsat-o Eminescu”, dar și „o hartă a vegetației cu foarte multe păduri”.

AUR, după ce a întârziat la întâlnirea cu Iohannis: „Ne-am plimbat”

La rândul ei, avocata Diana Șoșoacă a spus că delegația a întârziat la discuții pentru că s-a plimbat, „ca să se relaxeze”. De asemenea, aceasta a precizat că a refuzat să poarte masca la întâlnirea cu Klaus Iohannis, dar a fost obligată să o pună măcar pe gură.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *