Liviu Dragnea e dezamăgit de Biserică, dar a fost plăcut surprins
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea e dezamăgit de Biserică, dar a fost plăcut surprins de un trimis al Papei Francisc care l-a vizitat la închisoare, cu un mesaj tocmai de la Sfântul Părinte.

Liviu Dragnea a spus că a fost dezamăgit de Patriarhia Română pentru că în perioada detenției la Rahova nu a exitat un preot detașat la penitenciar, iar biserica a fost închisă din această cauză, a spus el într-o emisiune B1TV, joi seară.

Liviu Dragnea e dezamăgit de Biserică. „Cât am stat eu acolo, cred că și acum e aceeași situație, biserica a fost închisă. Acolo nu au vrut, nu i-a interesat să repartizeze un preot ceea ce este foarte rău. În schimb am fost vizitat acolo de nunțiu papal din România, cu un mesaj personal din partea Sfântului Părinte și cu o distincție pe care mi-a adus-o acolo, chiar în ziua de Crăciun în 2019. Pentru mine a contat mult”, a spus Liviu Dragnea.

Nunțiul Apostolic în România, Monseniorul Miguel Maury Buendia, Decan al Corpului Diplomatic, i-a făcut o vizită lui Liviu Dragnea în preajma sărbătorilor de iarnă din 2019. Reprezentantul Bisericii Catolice i-a lăsat fostului lider al PSD niște mătănii binecuvântate și urări de sărbători din partea sa și a Papei Francisc.

Pe 27 mai 2019, fostul lider al social-democraților, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *