Testele de anticorpi nu sunt luate în considerare la fel cum anumite activități sunt permise pe baza certificatului de vaccinare dintr-un motiv foarte simplu, a explicat secretarul de stat Raed Arafat. La fel se procedează în toată Europa, a argumentat el.

Nu se poate pune semnul egal între testele de anticorpi, care arată că o persoană a avut COVID și a dobândit imunitate naturală, și certificatele de vaccinare, care atestă imunizarea artificială, a explicat Raed Arafat, pentru un motiv foarte simplu: testul de anticorpi poate fi ușor falsificat!

Acest lucru nu este luat în considerare nici în Europa, nu doar la noi”, a spus Arafat, citat de Digi24.

S-a decis că sunt trei variante: testat, trecut prin boală oficial și vaccinat. A patra variantă, să meargă lumea să facă test care să spună că ai anticorpi, nu este aplicată nicăieri. Îmi pare rău, sunt convins că toată lumea va avea anticorpi după asta”, a adăugat Raed Arafat

Întrebat despre situațiile în care unii oameni au avut COVID, dar nu au declarat acest lucru la Direcțiile de Sănătate Publică, oficialul a spus: „Știm acest lucru, dar testul de anticorpi nu se ia în considerare. Toată lumea va avea anticorpi. Dacă noi am fost în stare să vaccinăm la chiuvetă, vă asigur că dacă te duci undeva, vei obține hârtia că ai anticorpi”.

Întrebat dacă există temerea că vor fi obținute teste de anticorpi false, Arafat a răspuns: „Fără nicio discuție. Așa cum s-au obținut certificate de vaccinare false. Cunoașteți povestea tânărului de la Sibiu care a recunoscut, din păcate înainte să decedeze, că are certificat de vaccinare fals”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *