Liviu Dragnea anunță dezvăluiri în instanță cu privire la dosare
Liviu Dragnea anunță dezvăluiri în instanță cu privire la dosare

Liviu Dragnea anunță dezvăluiri în instanță cu privire la dosarele de corupție pe care le are la DNA. Fostul președinte al PSD a negat toate acuzațiile formulate de anchetatori împotriva sa.

În legătură cu dosarul privind vizita în SUA la inaugurarea președenției lui Donald Trump, Liviu Dragnea a precizat că nu poate fi vorba despre fapte de corupție.

Nu am fost de acord ca președinte al partidului să ajung în vreo țară pe baza activității de lobby a cuiva. Al doilea aspect, nu am cerut nimănui să plătească o firmă de lobby pentru a merge acolo. Am avut invitații în SUA mai multe pentru care nu am putut să dau curs. Ca și în alte țări. Ceea ce voi avea de spus voi spune în instanță. Ce vă pot spune va fi interesant”,a declarat Liviu Dragnea, într-o emisiune B1TV.

Liviu Dragnea anunță dezvăluiri în instanță. În legătură cu dosarul Teldrum, Dragnea a negat prejudiciul reclamat de procurori:

Nu m-au mai chemat procurorii. Se vorbea despre un prejudiciu acolo care de fapt este format din valoarea acelor drumuri. Acele drumuri există și au fost făcute, verificate și făcute foarte bine. Dacă acele drumuri există unde este prejudiciu de peste 20 de milioane de euro? Au fost bani europeni folosiți să se facă acele drumuri. Nu există nicio declarație a cuiva care să zică că eu l-am împins ă facă ceva”, a mai precizat Liviu Dragnea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *