Liviu Dragnea e în pericol, sănătatea sa fiind amenințată spune avocata
Liviu Dragnea e în pericol, sănătatea sa fiind amenințată spune avocata

Liviu Dragnea e în pericol, sănătatea sa fiind amenințată, susține avocata fostului lider al PSD, Flavia Teodosiu. Dragnea ar avea multiple hernii de disc la coloana vertebrală și are nevoie de un consult de specialitate, dar nu a primit aprobarea conducerii Penitenciarului Rahova.

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, pune agravarea stării de sănătate a clientului ei pe seama unor decizii “injuste” luate la nivelul ANP şi Penitenciarului Rahova.

Liviu Dragnea e în pericol ca afecțiunile să i se agraveze, spune Flavia Teodosiu. “Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. (…) Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflate în zona cervicală şi o parte în zona lombară.

La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiţie medicală. De asemenea, pe parcursul detenţiei, acesta a beneficiat de tratament cu medicamente antiinflamatoare, pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora”, a transmis avocata presei, potrivit Digi24.

Flavia Teodosiu a afirmat că Dragnea a cerut conducerii Penitenciarului Rahova să-i aprobe efectuarea unui consult la un spital de ortopedie, însă nu a primit niciun răspuns.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019 la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul