Codrin Ștefănescu a fost la vorbitor la fostul președinte PSD Liviu Dragnea
Codrin Ștefănescu a fost la vorbitor la fostul președinte PSD Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu a fost la vorbitor la fostul președinte PSD Liviu Dragnea, iar acum îi plânge de milă. Fostul secretar general al partidului spune că actuala conducere a PSD, în frunte cu Ciolacu, îl vor pe Dragnea putrezit în pușcărie, iar acesta este pedepsit pentru că a vorbit cu jurnaliștii și nu este lăsat să se opereze la coloană. „Are dureri imense” susține Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a dat veștile despre Liviu Dragnea, care execută o pedeapsă de 3 ani și jumătate primită în dosarul DGASPC, pe Facebook.

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și susținătorii PSD! Astăzi am fost în vizită la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academiști SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit în închisoare și niciodată liber. Liviu mi-a spus că este pedepsit după interviul dat în presă! Singurul caz după Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncă, îl țin forțat în cameră, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri în media! Deși sunt cereri imense în acest sens! Chiar și dreptul său la sănătate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie să se opereze la coloană, are dureri imense și așteaptă să i se permită asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlă! Dar ceea ce i se întâmplă este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie săi se încalce toate drepturile, doar pentru că PSD și opinia publică tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție în sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut să vă informez ca să știți situația reală! Sunt sigur că avocații săi vor prezenta situația asta într-o conferință de presă în zilele următoare. Fiți alături de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul