Măștile de protecție nu au mai fost produse la Romarm
Măștile de protecție nu au mai fost produse la Romarm

Măștile de protecție nu au mai fost produse la Romarm pentru că mașinile s-au stricat, a anunțat fostul președinte al României Traian Băsescu. Ele n-au mai fost reparate pentru că „trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă” a spus candidatul PMP la Primăria Capitalei.

Traian Băsescu a pornit de la declarații ale ministrului economiei, Virgil Popescu, care a spus pe 29 martie 2020: „Astăzi a început producţia primelor măşti în România!. Băsescu și-a scris opinia pe contul său de Facebook, într-o postare intitulată „Bani şi din moarte…” relatează publicația Știri pe Surse.

„Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor şi testul de producţie. În scurt timp vor produce 150.000 de măşti pe zi – peste 4 milioane de măşti lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, respectiv 15.000.000 de măşti lunar” spunea Virgil Popescu.

Nu a durat însă prea mult timp entuziasmul pentru măștile de protecție, a explicat Traian Băsescu.

„Şi când colo, ce să vezi? Romarm nu a mai produs nimic. Maşinile care fabricau măşti s-au stricat. Nu există în lume inginer care să repare nişte maşini de cusut. Trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă. Măi Ludovice, măi hoţilor şi din moartea românilor vreţi să faceţi bani?!”, a întrebat retoric Traian Băsescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *