Image default
Actualitate

Liviu Negoiţă s-a înscris în PMP. El candidează pentru parlament

Liviu Negoiţă s-a înscris în PMP. Fostul edil al Sectorului 3 a declarat că a ales să se înscrie în partid deoarece îşi poate aduce contribuţia prin experienţa de parlamentar şi în administraţia publică.

„Am revenit pentru că am găsit aici, în PMP, o echipă de oameni serioşi, experienţa pe care eu o am atât în calitate de parlamentar şi în administraţia publică a Bucureştiului m-a făcut să decid venirea în Partidul Mişcarea Populară şi să putem să facem ceva pentru bucureşteni şi pentru românii din celelalte localităţi.

Eu cred că, aşa cum se poate observa pe scena politică, atât politica pe care o face PNL, cât şi PSD, dar şi USR care este un implant nereuşit în politica românească numai uitându-se românii la o astfel de variantă îşi dau seama că au nevoie de PMP, de aceea sunt aici, sper să-mi aduc contribuţia ca noi să obţinem un procent important şi să facem legi necesare pentru bucureşteni, dacă ar fi să mă refer la faptul că se moare în Bucureşti, dincolo de pandemie, de poluare. Ori nu se poate ca Parlamentul să rămână impasibil la o astfel de situaţie Bucureştiul aproape cea mai poluată capitală din UE. De asta sunt eu aici”, a declarat Liviu Negoiţă, la sediul BEM.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat sâmbătă că Liviu Negoiţă s-a înscris în PMP.

Liviu Negoiţă va face parte din organizaţia PMP Bucureşti. “Bun venit în PMP, Liviu Negoiţă!”, a scris Eugen Tomac, liderul PMP, pe pagina sa de Facebook.

 

Related posts

Condițiile PMP ca să intre la guvernare alături de PNL. Eugen Tomac: „Vom ține cu dinții de aceste obiective pentru că sunt fundamentale pentru noi ca națiune”

Constantinescu Gabriel

Premierul Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre Viktor Orban

Andrada Ionescu

Vlad Voiculescu anunță privatizarea sistemului asigurărilor de sănătate

Andrada Ionescu

Clotilde Armand încă nu-şi poate prelua mandatul la Primăria Sectorul 1. Peste 100 de persoane au contestat validarea

Andrada Ionescu

Virgil Popescu, ministrul Economiei, s-a infectat cu coronavirus: „Masca vă poate proteja”

Andrada Ionescu

Vlad Voiculescu anunță că va discuta cu Nicușor Dan despre posibilitatea carantinei în București

Andrada Ionescu

Leave a Comment