PMP ar vrea să îl susțină pe Nicușor Dan la alegerile locale
PMP ar vrea să îl susțină pe Nicușor Dan la alegerile locale

PMP ar vrea să îl susțină pe Nicușor Dan la alegerile locale, dar liderul formațiunii, Eugen Tomac, susține că nu a fost invitat le negocieri. Explicația ar fi că „USR se opune” a spus liderul Partidului Mișcarea Populară.

Președintele Partidului Mișcarea Populară a făcut „clarificări legate de candidaturile PMP la București”, într-o postare pe Facebook.

„Situația este foarte simplă, PMP nu a fost invitat în Alianța pentru București. USR se opune. Nu am avut ieri nicio negociere, singura persoană cu care am discutat în această perioadă în mod onest a fost Nicușor Dan pe care îl cunosc de 20 de ani”, a scris Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

„PMP este dispus oricând să creeze o alianță în jurul candidaturii lui Nicușor Dan, cu o listă comună pentru Consiliul General. Aceasta trebuie să fie creată și agreată de candidat, fiind echipa alături de care va lucra” a mai precizat liderul partidului.

El s-a gândit și la strategia electorală, succesul fiind, în opinia sa, într-o alianță politică.

„De asemenea, candidați comuni la toate sectoarele. Așa arată o alianță de învingători. PMP are candidați care și singuri vor învinge PSD-ul, însă într-o alianță putem câștiga în cel puțin 5 sectoare. Separat, în cel mai fericit caz, un singur sector va avea primar de dreapta”, a mai explicat liderul PMP

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.