Revenirea la starea de urgență „este ultima soluție” spune Klaus Iohannis
Actualitate

„Ultima soluție” este revenirea la starea de urgență, a spus președintele Klaus Iohannis

Reintrarea în starea de urgență „este ultima soluție” a spus președintele României, Klaus Iohannis. Nu este de dorit, pentru că ar duce la îngrădirea unor drepturi și ar afecta economia, a spus președintele României.

Președintele Klaus Iohannis a spus că revenirea la starea de urgenta este „ultima soluție” pentru gestionarea crizei coronavirusului, deoarece ar duce la îngrădirea unor drepturi și ar sufoca economia. Președintele României a adăugat că dacă românii vor respecta normele sanitare, epidemia poate fi controlată.

„Decizia de reintrare în starea de urgență se poate lua doar în măsura în care specialiștii îmi spun că nu există altă soluție – și eu cred că există altă soluție. Sper că românii vor respecta normele, astfel încât să putem controla răspândirea acestei boli. Sunt convins că împreună vom reuși să stăpânim această epidemie rezonabil. Dați-mi voie să consider reintrarea în starea de urgență ca o ultimă soluție, când nu avem nicio altă posibilitate să intrăm într-o zonă de control a epidemiei” a declarat, miercuri seară într-o intervenție televizată, președintele României.

Președintele României a făcut din nou un apel la români să respecte regulile de protecție.

„Am ajuns de la câteva sute de cazuri pe zi la 1.200 de cazuri noi, e clar că trebuie făcut ceva. Sunt măsuri simple. Nimeni nu poartă masca de plăcere, dar e singura metodă prin care putem îngrădi răspândirea virusului. Distanțarea este foarte importantă. Până la urmă, trebuie să fim realiști: ce vrem, să dăm frâu liber bolii sau să îngrădim răspândirea pandemiei?”, a adăugat Klaus Iohannis.

Related posts

Autostrada Moldova va fi începută peste doi ani cu bani europeni, promite premierul Ludovic Orban. Primul pas se va face marți

Constantinescu Gabriel

Firea testează gratuit elevii și profesorii cu simptome

Alina Angelescu

Adrian Streinu-Cercel, vizat de un dosar penal în plină criză a coronavirusului. Cum a reacționat Codrin Ștefănescu

Virusul nou care lasă în urmă COVID-19. Peste 70% din cei infectați își pierd viața

Constantinescu Gabriel

Se schimbă orele când persoanele vârstnice pot ieși din casă în timpul pandemiei de coronavirus. Marcel Vela se gândește la mutarea intervalului dimineața și seara

Constantinescu Gabriel

Site-ul cemafac.ro lansat de Guvern în lupta împotriva coronavirusului. Cum funcționează

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment