PMP ar vota guvernul Florin Cîțu. Explicațiile lui Eugen Tomac
Actualitate

PMP ar vota guvernul Florin Cîțu. Explicațiile lui Eugen Tomac

PMP ar putea vota guvernul lui Florin Cîțu. Partidul fondat de Traian Băsescu ar acorda încredere Executivului format de actualul ministru interimar de finanțe, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac. Decizia se va lua marți, după ce Tomac se va întâlni cu Florin Cîțu.

„Mâine, la prima oră, vom avea o întrevedere cu premierul desemnat, vom discuta exact aceste aspecte legate de calendar şi ce urmăreşte în mod limpede PNL prin acest Cabinet propus din nou în Parlament, un Cabinet minoritar (…). E posibil să votăm (învestirea Guvernului Cîţu – n.r.), că asta face un partid care îşi asumă, e o chestiune care ţine de responsabilitate”, a declarat Eugen Tomac la Antena 3, potrivit Mediafax.

Pe ideea unui guvern de uniune, Tomac crede că ar fi fost „mult mai sănătos” dacă premierul desemnat, Florin Cîţu, venea cu o echipă formată din partide care au stat în opoziţie în ultimii ani.

„Eu am spus că mult mai sănătos ar fi fost ca premierul desemnat să vină cu o echipă guvernamentală formată din partide care au stat în opoziţie în Parlament timp de trei ani de zile – PMP, PNL şi USR. Noi vom discuta şi mâine, vom fi consecvenţi, cred că România are nevoie de un guvern stabil în această perioadă”, a mai spus președintele PMP.

PMP ar vota guvernul Florin Cîțu. În urmă cu câteva zile, Tomac spunea că numai prin unificarea fostei opoziții ar exista șansele unui guvern care să scoată țara din impas.

„Domnule premier desemnat, mergeți în Parlament cu un guvern interimar PNL-PMP-USR. Așa vor creste șansele să dăm României un guvern stabil și să pregătim noi proiecte pentru următorii ani. Agravarea crizei ajută doar PSD, de care dorim să scăpăm”, spunea Eugen Tomac.

Related posts

Florin Luchian

George Dumitrescu

Florin Roman despre Florin Cîțu: „ministrul finanțelor a mișcat mușuroiul corupției PSD”

Gabriela Firea crede că desemnarea lui Florin Cîțu grăbește anticipatele. A explicat totul într-un banc

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu: prețurile au scăzut în august

Alina Angelescu

Nu vor crește taxele, promite Florin Cîțu, iar economia își va reveni la anul

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu anunță marea informatizare

Alina Angelescu

1 comment

PMP ar vrea să îl susțină pe Nicușor Dan la alegerile locale 30 iulie 2020 at 10:42

[…] este foarte simplă, PMP nu a fost invitat în Alianța pentru București. USR se opune. Nu am avut ieri nicio negociere, […]

Reply

Leave a Comment