Ludovic Orban a precizat că nu știa nimic despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîţu în SUA pentru conducere sub influența alcoolului.

Într-o declarație pentru Știri pe surse, președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban a precizat că nu el este în spatele informațiilor furnizate în acest caz.

Ludovic Orban: Habar nu am avut

„Nu am ce să comentez. Cum să plece din zona mea dacă eu habar nu am avut de subiectul ăsta? E o minciună. Dacă eu habar nu am avut de subiect, de unde să vină de la mine? Păi dacă știa cineva din echipa mea nu-mi spunea mie lucrul ăsta? Habar nu am avut”, a declarat Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatillor.

Premierul Florin Cîțu a admis miercuri că, în urmă cu 20 de ani, a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului. El a pus apariția informației pe seama campaniei interne din PNL, acolo unde va candida pentru șefia partidului contra lui Ludovic Orban, actualul presedinte al PNL.

„Eu am condus, a fost o greșeală, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând și mașina și am mers un an de zile pe jos. Nu e ceva cu care să te mândrești”, a mai declarat premierul Florin Cîțu.

Potrivit sentinței dată de instanța din Iowa, Florin Cîțu a fost condamnat în baza legislației americane care sancționează conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau cu o concentrație de alcool de peste 0,8 la mie.

„Motivul pentru care aceasta știre despre prim-ministrul României iese la iveala dupa 20 de ani, este că Florin Cîțu candidează pentru postul de președinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susțin contracandidatul domnului  Cîțu au început să îi sape groapa și ne-au furnizat această informație pe care noi o considerăm de interes public”, a precizat legalizam.ro pe pagina de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.