Ludovic Orban s-a înscris în cursa pentru șefia PNL anunțând acest lucru printr-un discurs autentic liberal. Orban a anunțat că vrea ca PNL să rămână ceea ce a fost, iar moțiunea sa, pe care a numit-o ”conservatoare”, se adresează românilor care ”resping curentele neo-marxiste care își fac loc în mințile unora”.

”Astăzi mi-am depus oficial candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru un nou mandat.Odată cu candidatura am depus programul politic, moţiunea care prezintă viziunea mea despre evoluţia PNL şi viziunea mea despre cum PNL urmează să dezvolte România.”

Ludovic Orban mai afirmă că are ca obiectiv să refacă presigiul PNL și să crească performanța guvernamentală.

Moțiunea se bazează pe „promovarea valorilor liberale-conservatoare”

Nu ascund că moțiunea mea este una conservatoare. Susținem valori fundamentale pe care PNL le-a avut permanent. Apărăm și reprezentăm interesele fundamentale ale României.

Promovarea ideilor liberale rămâne o prioritate pentru Ludovic Orban și că se va lupta constant pentru a împiedica punerea în practică a programelor retrograde ale formațiunilor politice născute din fostul partid comunist.

Obiectivul pe care nu l-am stabilit este unul extrem de ambițios. Dorim o Românie care să fie o putere la nivel european, o Românie inteligentă, ne dorim o Românie care să ofere fiecărui român șansa de a se realiza aici.

Ludovic Orban prin înscrierea în cursa pentru șefia PNL și odată cu depunerea moţiunii, va începe campania şi va face un nou turneu în toate filialele judeţene pentru a prezenta şi a dezbate moţiunea şi pentru a obţine susţinerea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *