ludovic orban
ludovic orban

Ludovic Orban l-a ironizat pe Marcel Ciolacu, după ce președintele interimar al PSD a anunțat că vrea să sesizeze Curtea Constituțională, considerând că legea fundamentală a fost încălcată atunci când președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat în fruntea Guvernului tot pe prim-ministrul demis prin moțiunea de cenzură a PSD. „Nimic nu-l poate împiedica pe preşedintele PSD să se facă de râs” a spus, amuzat, Ludovic Orban.

Declarația premierului desemnat Ludovic Orban vine după anunţul făcut duminică de liderul interimar al PSD, care a spus că va sesiza CCR cu privire la desemnarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru, arată PSNews.

Ludovic Orban l-a luat în râs pe Marcel Ciolacu.

„El poate (sesiza CCR – n.r.) dacă vrea să se facă de râs. Nimic nu-l poate împiedica şi pe preşedintele PSD, şi pe PSD să se facă de râs, asta e problema lor” a afirmat Ludovic Orban duminică, întrebat ce părere are despre anunţul făcut de Ciolacu.

„Inclusiv susţinători de-i lor nu vor accepta un joc penibil de boicot al învestirii guvernului” a adăugat premierul desemnat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *