PMP nu va susține anticipatele, dar e de acord cu alte inițiative liberale. Mesajul deputatului Marius Pașcan
Actualitate

PMP nu va susține anticipatele, dar e de acord cu alte inițiative liberale. Mesajul deputatului Marius Pașcan

PMP nu va susține alegerile parlamentare anticipate a spus liderul din Camera Deputaților al Partidului Mișcarea Populară, Marius Pașcan. Liderul PMP a argumentat decizia partidului cu măsuri ce țin de stabilitatea politică și necesitatea de investiții urgente în economie.

„Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit în ședință de lucru la Parlamentul României. Am stabilit că nu susținem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea țării și punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiții, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene și dezvoltarea țării noastre”, a anunțat liderul PMP pe Facebook.

Însă, partidul susține multe dintre inițiativele liberale, precum organizarea de alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale și renunțarea la subvenția de la bugetul de stat pentru partidele politice, a mai spus Marius Pașcan.

PMP nu va susține anticipatele, însă pune umărul la alte măsuri, a mai spus Pașcan.

„În continuare, vom lupta și am inițiat proiecte legislative pentru consolidarea clasei de mijloc, pentru valorificarea resurselor naturale ale României în interesul și beneficiul românilor, extinderea cu cel puțin 30 la sută a rețelei de gaz la nivel național, susținerea industriei autohtone de prelucrare a lemnului și interzicerea exportului de masă lemnoasă brută sub formă de buștean sau cherestea, reducerea decalajului dintre agricultorii români și ceilalți din țările dezvoltate a Uniunii Europene, în ce privește subvențiile din agricultură. Sunt doar câteva din prioritățile care ghidează activitatea politică a PMP. Luptăm împreună pentru România!”, a este mesajul politicianului.

Related posts

Sorin Cornel Andreiana

George Dumitrescu

Adrian Fătu

Claudia Ramona Pop

George Dumitrescu

Paul Daniel Cursaru

Andreea Cristescu

Ludovic Orban: parlamentarii „au votat fără să aibă discernământ” împotriva miniștrilor PNL, în comisii

Constantinescu Gabriel

Rareș Bogdan a spus de ce a fost nevoie ca PNL să preia puterea. „Am înghițit niște broaște râioase…”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment