Image default
Actualitate

Ludovic Orban l-a ironizat pe Marcel Ciolacu. „Nimic nu-l poate împiedica pe preşedintele PSD să se facă de râs”

Ludovic Orban l-a ironizat pe Marcel Ciolacu, după ce președintele interimar al PSD a anunțat că vrea să sesizeze Curtea Constituțională, considerând că legea fundamentală a fost încălcată atunci când președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat în fruntea Guvernului tot pe prim-ministrul demis prin moțiunea de cenzură a PSD. „Nimic nu-l poate împiedica pe preşedintele PSD să se facă de râs” a spus, amuzat, Ludovic Orban.

Declarația premierului desemnat Ludovic Orban vine după anunţul făcut duminică de liderul interimar al PSD, care a spus că va sesiza CCR cu privire la desemnarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru, arată PSNews.

Ludovic Orban l-a luat în râs pe Marcel Ciolacu.

„El poate (sesiza CCR – n.r.) dacă vrea să se facă de râs. Nimic nu-l poate împiedica şi pe preşedintele PSD, şi pe PSD să se facă de râs, asta e problema lor” a afirmat Ludovic Orban duminică, întrebat ce părere are despre anunţul făcut de Ciolacu.

„Inclusiv susţinători de-i lor nu vor accepta un joc penibil de boicot al învestirii guvernului” a adăugat premierul desemnat.

Related posts

Victor Ponta, despre tragedia de la Piatra Neamț: Ce am aflat de la domnul Iohannis? Îmi dau eu demisia, că mie mi-a cerut-o acum 5 ani

Andrada Ionescu

Ludovic Orban îi răspunde lui Cîțu despre “tranșarea alegerilor din PNL”: Trebuia să se concentreze pe rezultatele pozitive ale guvernării

Andrada Ionescu

Ludovic Orban, reacție la cald după decizia Curții Constituționale privind imposibilitatea desemnării sale: „Nu putem să nu constat un partizanat pro PSD”

Constantinescu Gabriel

2 comments

PSD atacă programul de guvernare propus de Ludovic Orban 11 februarie 2020 at 12:16

[…] Ludovic Orban l-a ironizat pe Marcel Ciolacu.… […]

Reply
Alocațiile copiilor pe vouchere este ideea premierului Ludovic Orban 17 februarie 2020 at 19:42

[…] Orban a vorbit și despre alocațiile copiilor pe vouchere, la finalul întâlnirii miniștrilor săi la audierile din comisiile parlamentare pentru investirea guvernului Orban II. […]

Reply

Leave a Comment