Ludovic Orban, președintele PNL, s-a declarat “stupefiat” de filmulețul în care premierul Florin Cîțu se prezintă drept Superman, spunând că aceste “nu este un mod rațional de a face politică”. El anticipează că cei care îl susțin pe Florin Cîțu în așa-numita “echipă câștigătioare” vor avea de pierdut, de fapt.

“Le-am mărturisit colegilor despre stupefacția pe care am trăit-o când l-am văzut ieri pe Florin Cîțu erijat în „Superman”. Cred că este totuși nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă”, spune Ludovic Orban.

„Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune de cenzură, societatea românească și economia sunt afectate de provocări extrem de dificile, creșterea prețului la energie, creșterea prețurilor la alimente, creșterea numărului de infectări din valul 4 al pandemiei, și tu, când îi dai afară pe USR-iștii cărora seara și a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, tu, când le dai afară toți oamenii care au fost numiți, să te postezi în „Superman”. Chiar mi se pare o problemă mare pentru PNL!”, a scris Ludovic Orban într-un mesaj pe Facebook.

Peședintele PNL, Ludovic Orban, susține că acesta “nu este un mod rațional de a face politică” și afirmă că la congresul pentru conducerea partidului delegații vor vota liber.

“Culmea este că aproape toți din așa zisa echipa câștigătoare, pierd, nu câștigă nimic. Ce gândire strategică, ce planificare, ce leadership o să aibă ei, dacă alaltăieri, au adunat cei 40 ai lor, în așa-zisul BPN și au hotărât că niciun parlamentar nu are voie să participe la ședința de plen în care se citește moțiunea de cenzură. Iar noaptea, pe la 23.00, au trimis o altă convocare, pentru a doua zi dimineață, în care au luat decizia total contrară, că parlamentarii sunt obligați să participe la ședința de plen”, a mai spus Ludovic Orban.

„Asta nu este conducere, ăsta nu este un mod rațional de a face politică. Nu poți să-ți bați joc în halul ăsta de unitatea PNL, de leadership-ul partidului. Ei încearcă să conducă partidul înainte de Congres, dar uită că pe 25 Septembrie este un congres în care nu sunt 40 de oameni recrutați cu arcanul sau din niște interese personale”, a mai spus Ludovic Orban.

Leave a comment

Lasă un răspuns