Mafia medicală din Cluj va fi denunțată de către Emanuel Ungureanu. Este vorba despre un deputat PNL, Stamatian și managerul Spitalului Județean din Cluj, Petrică Șusca. Ei au făcut praf un proiect de 10 milioane de euro.

Deputatul USR explică demersul lucrurilor. “Inițial, Stamatian și Șusca, au făcut parte din Clanuri medicale diferite. Șusca este omul de casă al Triadei: Florian-Irimie-Băciuț și Stamatian este protejat de cuplul politic, Boc-Buda. Cele două clanuri s-au apropiat prin relația excepțională care există între Boc-Lucan și mai nou, Ioan Rus. Proiectul de cercetare trebuia să integreze trei componente, partea de urmărire a copilului din faza embrionară, problemele genetice, malformații, până la copilul adult. Cel puțin trei secții ale Spitalului Județean Cluj: Obstetrică-Ginecologie, Neurologia și Buco-Maxilo-Facială ar fi trebuit să conlucreze pe acest proiect, ERAU OBLIGAȚI de condițiile de finanțare să facă asta! Trei mari corifei ai medicinei clujene: Stamatian, Dafin Mureșan și Băciuț ar fi trebuit să facă acest proiect funcțional.”, declară el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta oferă informații legate de acest proiect. “Nu s-a putut întâmpla asta în special datorită faptului că Stamatian nu și-a propus să facă cercetare integrată. El a fost interesat doar de componenta Obstetrică-Ginecologie. Acolo unde s-a spetit o doamnă pe nume Kovacs și el doar a încasat banii. Uniunea Europeană a fost înșelată, raportările s-au făcut în fals, sala dedicată componentei de Buco-Maxilo-Facială, o investiție de jumătate de milion de euro, NU A FUNCȚIONAT NICIODATĂ!”, spune el.

Emanuel Ungureanu vorbește despre mafia medicală din Cluj și spune că va denunța abuzul în seeviciu.  “Săptămâna viitoare, voi denunța abuzul în serviciu comis de el și Șușca la DNA. Să vedem dacă în fața procurorilor se vor ajuta sau se vor turna reciproc.”, încheie deputatul.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul