Mall-urile s-ar putea redeschide de la 15 iunie. Ministrul Virgil Popescu negociază marți cu patronatul
Actualitate

Mall-urile s-ar putea redeschide de la 15 iunie. Ministrul Virgil Popescu a negociat marți cu patronatul

Mall-urile s-ar putea redeschide pe 15 iunie, dacă evoluția cazurilor de coronavirus va fi în continuare în scădere. Ministrul economiei, Virgil Popescu, s-a întâlnit cu reprezentanții agenților economici marți, pentru a discuta posibilitatea redeschiderii centrelor comerciale la jumătatea acestei luni.

Redeschiderea mallurilor de la 15 iunie, va avea loc doar “dacă lucrurile merg bine”, a spus ministrul finanțelor, Virgil Popescu, potrivit PS News. Mall-urile s-ar putea redeschide astfel, la jumătatea acestei luni.

în cazul în care numărul cazurilor de îmbolnăvire va scădea sau va fi constant mic, din 15 iunie se vor redeschide mall-urile. În schimb, cinematografele şi locurile de joacă din interior ar putea fi exceptate de la redeschidere, pentru moment.

Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. Aceştia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuţiilor avute am stabilit, că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, a anunţat Virgil Popescu.

„Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, spunea ministrul Virgil Popescu.

Terasele s-au redeschis de la primele minute ale zilei de luni, iar în Centrul Vechi a fost agitație mare.

 

Related posts

Banca Mondială estimează cea mai serioasă criză din ultimii 150 de ani

Marcel Vela a criticat activitatea Poliției Locale în timpul stării de urgență. Polițiștii fac „unele abuzuri” în stradă și nu respectă ordonanțele militare

Constantinescu Gabriel

Criza economică mondială generată de coronavirus ar putea să nu mai apară consideră expertul George Friedman

Constantinescu Gabriel

Victor Costache și-a dat demisia, după o discuție aprigă cu Ludovic Orban. De ce s-a ajuns aici, în plină criză a coronavirusului

Constantinescu Gabriel

Școlile s-ar putea redeschide după 15 mai, susține Ludovic Orban. Cum se vor da examenele

Constantinescu Gabriel

Se poate ajunge la 800 de cazuri noi de coronavirus pe zi. Previziunile sumbre ale specialiștilor

Leave a Comment