Cătălin Țone, expert antidrog, a vorbit despre șoferul drogat

Miruna Pascu rămâne în arest după ce magistrații i-au respins contestația. Ea se află după gratii pentru că a încercat să influențeze martorii din dosarul pentru consum şi trafic de droguri a fiului ei, Vlad Pascu.

Mama lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis doi tineri cu mașina la 2 Mai, a încercat să iasă azi din arestul preventiv. Femeia le-a spus judecătorilor că nu are nicio legătură cu problemele penale ale lui Vlad, pentru că după divorțul de tatăl acestuia nu au mai ținut legătura cu el.

Acesta ar fi și motivul comportamentului, dar și problemelor grave cu drogurile ale tânărului.

Chiar dacă Miruna Pascu a vrut să scape astăzi de arestul preventiv și a depus contestație la decizia tribunalului de săptămâna trecută, vedem că judecătorii Curții de Apel au decis astăzi să îi respingă această contestație.

Așadar, Miruna Pascu va rămâne în continuare în arest preventiv. Ea este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii justiției, după ce a încercat să influențeze o martoră din dosar să nu dea declarații împotriva lui Vlad Pascu. Mai mult de atât, Miruna Pascu a amenințat-o pe această martoră, spunându-i că în cazul în care va vorbi împotriva lui Vlad Pascu, va publica pe mediul online imagini compromițătoare cu aceasta.

De asemenea, îi spunea fetei că în cazul în care va vorbi va ajunge din martoră. Inculpată Miruna Pascu este de asemenea acuzată că i-ar fi procurat chiar ea droguri fiului său.

Mâine, la Curtea de Apel vor fi prezenţi toți cei trei tineri care sunt acuzați că îi procurau droguri pentru Vlad Pascu, Tudor Duma zis „Maru” și cei doi frați Constantin.

Judecătorii curții vor lua o decizie cu privire la contestația depusă de aceștia legat de arestul preventiv.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *