narcel bolos

Fondurile europene au devenit interesul tuturor, precum „sfintele moaște” spune ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, care a remarcat că există peste tot intenții declarate ca fondurile europene să intre cât mai repede în economia națională.

Toată lumea se uită la fondurile europene ca la Sfintele Moaşte. Să ştiţi că, oriunde mă duc, nu scap de întrebarea `Când lansaţi apelul de proiecte X` sau `Când faceţi plăţile pentru apelul de proiecte care are microgranturi sau granturi pentru capital de lucru nerelevant`. Peste tot există un interes din partea tuturor ca aceşti bani europeni să ajungă cât mai repede în economia naţională şi să vi-i putem oferi dumneavoastră sub formă de proiecte”, a declarat oficialul, miercuri, la Topul Național al Firmelor Private din România, relatează B1TV.

Marcel Boloș spune că „o primă provocare” pe care o au firmele din România „ține de digitalizare”.

O primă provocare pe o aveţi ţine de digitalizare (….) dacă întreb câţiva din participanţii acum dacă sunt interesaţi de apelul de digitalizare care se va deschide până la sfârşitul anului, eu cred că marea majoritate spune da. Este momentul în care în ceea ce priveşte competenţele digitale sau în ceea ce priveşte digitalizarea activităţilor curente sunt de interes pentru mediul de afaceri. Aşadar, să nu uitaţi că avem această provocare în faţă în ceea ce priveşte digitalizarea şi să nu neglijaţi acest apel de proiecte, care este foarte important pentru ceea ce înseamnă competiţia pe piaţă, aşa cum am repetat poate de multe ori”, a adăugat Marcel Boloș.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *