Posted inActualitate

Marcel Ciolacu are Covid. Întâlnirea cu Maia Sandu a fost anulată

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, are COVID-19 şi este în izolare, astfel că și-a anulat întâlnirea pe care ar fi urmat să o aibă vineri cu Maia Sandu, conform unor surse social-democrate.

Conform surselor citate de HotNews, liderul PSD se testează periodic, având în vedere întâlnirile oficiale pe care le are, astfel că a făcut și vineri dimineață un test COVID, al cărui rezultat a fost pozitiv.

Aceleași surse spun că Ciolacu se simte bine, neavând simptome, și că va sta în izolare cinci zile.

Potrivit Digi, în acest context, cel mai probabil se va amâna și ședința coaliției de guvernare, în absența președintelui PSD, o ședință de coaliție extrem de importantă în care ar trebui să se discute atât aspectele legate de rectificarea bugetară, dar în urma declarațiilor atât a celor de la PNL cât și a celor de la PSD și astăzi ale președintelui Klaus Iohannis, întreaga dispută legată de declarațiile lui Viktor Orban vor trebui lămurite. Kelemen Hunor va trebui să dea explicații și liderilor coaliției cu privire la poziționarea sa vizavi de afirmațiile lui Viktor Orban. Însă semnalele până acum au fost că până în momentul de față coaliția nu este periclitată de aceste declarații ale lui Kelemen Hunor, de poziționarea acestuia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *